Over het project

Het BOOST-project stelt de jongere centraal, zet de jongere achter de stuur en geeft de jongere de nodige ruimte en tijd om zijn eigen traject in handen te nemen en richting te geven. BOOST staat voor Bewegen, Oriënteren, Ontwikkelen en Stimuleren i.f.v. Tewerkstellingskansen. Hoe sterker onze jongeren, hoe groter de kans dat ze kunnen inhaken op bestaande ondersteuning en kansen die aangereikt worden. Hoe sterker onze jongeren, hoe sterker hun toekomstbeeld en hun inzet en motivatie om te geraken waar ze willen geraken.

Het BOOST-project, dat gefinancierd wordt door ESF (Europees Sociaal Fonds), is een sterke partnerschap van BLM, Groep Intro, JAC/CAW Limburg, Stad Genk, Gigos en vzw Yadelim Plus. De kracht van deze netwerkorganisatie is dat zij verbindend werken tussen de jongeren en alle bestaande initiatieven voor jongeren. De jongere staat centraal en krijgt de nodige ondersteuning om zich sterker te maken en een weg af te leggen naar meer zelfstandigheid en een maximale kwaliteit van het leven.

Plaats tewerkstelling

Regio Genk

 

Jobomschrijving

Als jongerencoach heb je een hart voor jongeren tussen 18 en 30 jaar. Je staat naast de jongere doorheen het traject. Je gaat met de jongere op weg zodat hij/zij zelf een plan maakt voor de toekomst. Naargelang de vraag of de behoefte van de jongere wordt het netwerk uitgebreid. We hebben allen samen één doel: we bundelen de krachten met een reeks organisaties om jongeren te begeleiden en samen met hen kansen te creëren, zodat ze maximaal kunnen participeren en opgenomen worden in onze samenleving en op de arbeidsmarkt.

Als jongerencoach organiseer je ateliers en creëer je een stimulerende omgeving waarbij de talenten van jongeren worden aangesproken. Je zet jongeren aan om hun grenzen te verleggen en de beste versie van zichzelf te creëren.

Je hebt voeling met de leefwereld van de doelgroep (jongeren met een ander etnisch culturele achtergrond).

Daarnaast heb je als jongerencoach een expertrol in het partnerschap.

Meer informatie over het project vind je hier terug:  Ik droom, ik durf | Jij ook?

Voor meer informatie over de vacature kan je terecht bij  Sebila Öztürk, teamcoördinator Yadelim Plus      (0484 555 965)

Profiel

  • Je hebt een bachelordiploma of een masterdiploma in een mensgeoriënteerde richting en relevante ervaring met de doelgroep en hun leefomgeving
  • Je hebt een goede kennis van het hulpverleningslandschap
  • Je bent enthousiast om samen te werken met andere organisaties
  • Je bent integer, transparant en resultaatgericht
  • Je bent flexibel, neemt initiatief en getuigt van verantwoordelijkheidszin
  • Je neemt actief deel aan het teamgebeuren
  • Je bent communicatief, creatief en bezit over skills om onder andere via verschillende (sociale media) kanalen te werken.
  • Je hebt talent in het coördineren en organiseren van initiatieven in functie van projectdoelstellingen.

 

Verwachtingen van Yadelim Plus

Je bent geëngageerd en wil vanuit jouw talent, passie en ervaring samen met ons een bijdrage leveren aan de positieve ontwikkeling van de maatschappij. Je gelooft in de kracht van verbinding  om tot oplossingen te komen.

Aanbod van Yadelim Plus

Een uitdagende functie binnen een nieuw organisatienetwerk

Een contract bepaalde duur (t.e.m. 30/06/2023), met grote kans op verlenging, conform de barema’s geldig binnen PC329.012 . Onmiddellijke indiensttreding.

 

 

Herken je jezelf in dit profiel?

 

Stuur dan een korte motivatie en CV voor 7/11/2022 naar: Sebila Öztürk (sebila.ozturk@yadelimplus.be).Selectiegesprekken gaan door op maandag 14/11/ 2022